fbpx
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμηλού κόστους συμβουλευτική για άτομα με ΔΕΠΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Copy of Copy of 2021 Event Facebook Cover

Το σωματείο ADHD Hellas έχει ξεκινήσει συνεργασία με το τμήμα Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας του Ελληνικού Κέντρου Focusing (http://new.focusing.gr/) όπου εκπαιδευόμενοι θεραπεύτριες και θεραπευτές ενημερώνονται και ευαισθητοποιούνται ως προς τα θέματα της ΔΕΠΥ και στο πλαίσιο της εποπτευόμενης πρακτικής τους άσκησης θα προσφέρουν τις συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές τους υπηρεσίες σε άτομα, ζευγάρια ή οικογένειες με διεγνωσμένη ΔΕΠΥ με χαμηλό κόστος (για άτομα με χαμηλό εισόδημα) και δωρεάν σε πρόσφυγες, μετανάστες και ανέργους.

Την τρέχουσα περίοδο οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται διαδικτυακά.

Στη συνέχεια, όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί, το τμήμα αυτό θα λειτουργεί στους χώρους του Ελληνικού Κέντρου Focusing, Αθήνα – Λ. Αλεξάνδρας 79 και Θεσσαλονίκη – Λ. Βασ. Όλγας 99.

Μπορείτε να απευθύνεστε, είτε μέσω email (focusinghellas@yahoo.com), με θέμα «Για τμήμα Συμβουλευτικών και Ψυχοθεραπευτικών Υπηρεσιών για ΔΕΠΥ», αναφέροντας όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 210-6459459, αφήνοντας, καθαρά, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το όνομα στον τηλεφωνητή.